Ahir el Parc de Cervantes va acollir l’acte central de campanya de Podem a Alcoi. Amb l’assistència de les diputades d’Unides Podem Mari Tere Pérez, Héctor Illueca i Rubén Martínez Dalmau.
La candidata a l’Alcaldia d’Alcoi, Naiara Davó, va destacar que “la fortalessa d’Alcoi és la seua gent. Tenim la capacitat de lluitar pel que volem i reinventar-nos.Tenim clar que no venim a fer les mateixes coses. Venim a fer-ne d’altres. I d’una altra manera. Amb vosaltres. Totes juntes. Perquè si és pot. Perquè Podem.”
Continua dient que “necessitem un govern fort i ampli que puga atendre les necessitats de la gent.”

El síndic d’Unidas Podem a Les Corts, Rubén Martínez Dalmau, afirmava que “venim a donar-li suport a la que serà la primera Alcaldessa de la democràcia d’Alcoi, i al seu equip”
Mentre, el Diputat d’Unidas Podemos al Congrés, Héctor Illueca, va explicar que “”hem de tindre clar que les coses xicotetes que afecten al dia a dia de la gent s’han de pensar en gran. Això és fer política de qualitat.”

I Mari Tere Pérez, diputada d’Unides Podem al Congrés va remarcar “la necessitat que les dones joves tingam espai en les institucions i feminitzem la política”.