L’Agència Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal, de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat en col·laboració amb el CEEI Alcoi, ha realitzat 43 atencions en el primer quadrimestre de 2019. Aquestes xifres pronostiquen un creixement en la demanda del servei, ja que en els anys anteriors es realitzaven 36 atencions quadrimestralment de mitjana.

Les persones ateses són emprenedors i empresaris de les comarques que han sol·licitat l’assessorament gratuït de l’agència per a rebre suport en la creació i consolidació d’empreses. Es tracta, majoritàriament, d’emprenedors, però també d’empresaris, d’Alcoi, Banyeres de Mariola, Muro, Benimarfull i Beniarrés.

Les atencions es realitzen en els municipis de Cocentaina, Banyeres de Mariola i Muro i, a més, en el mes d’abril es van realitzar atencions especials en la Fira IMEX d’internalització empresarial que va tindre lloc en l’Àgora d’Alcoi.

L’agència Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal es va posar en marxa en desembre de 2016 i, des del seu inici, ha realitzat vora 250 atencions individualitzades i ha ajudat a posar en marxa més de vint empreses.

El servei té com a objectiu reforçar la promoció econòmica i la creació d’ocupació en l’Alcoià i el Comtat. Tant emprenedors com autònoms o empreses dels municipis de la Mancomunitat poden sol·licitar ser atesos pel servei, en sessions individuals i gratuïtes. Es pot demanar cita i consultar el calendari d’atencions als diferents municipis en la pàgina web del servei.