El govern municipal ha volgut aclarir les recents declaracions aparegudes al voltant del recurs d’una empresa contra el projecte del pont de Serelles, que es troba en procés de licitació. La regidora de Contractació i Règim Jurídic, Lorena Zamorano, aclareix en primer terme que «com ja hem comentat moltes vegades, estem obligats a acabar la urbanització de Serelles i restablir la legalitat d’un projecte heretat del Partit Popular. Un projecte que a molts ens haguera agradat que mai existira però que vam haver d’assumir i arreglar, com tots els altres «pufos» del PP. Entre les coses que com a govern hem de solucionar està fer el pont de Serelles, que es pagarà amb l’aval de Luxender. És la nostra responsabilitat no dilatar més la situació, complir amb la legalitat però també fer una urbanització digna per als veïns que allí viuen que no tenen la culpa d’aquest projecte ruïnós».

D’altra banda, des del Govern s’aclareix que una empresa privada que es presentava a la redacció del projecte ha presentat un recurs perquè considera que hi havia hagut una baixa temerària. «En primer terme, cal recordar que malgrat que l’empresa guanyara el seu recurs, cosa que els tècnics jurídics municipals consideren molt improbable, a aquesta empresa se la indemnitzaria amb 5.000 o 6.000 euros, això és tot.

Paralitzar la licitació del pont per això seria, en tot cas, una irresponsabilitat. Nosaltres sempre hem valorat la resolució dels problemes amb criteris de responsabilitat i intentant racionalitzar els costos i repercussions per evitar mals majors i així s’ha fet també en aquest cas, confiant amb la postura sobre la viabilitat jurídica del recurs plantejat pel Consistori».

Zamorano també respon a les declaracions del PP i Guanyar sobre el tema: «Ara, a dos dies de les eleccions que el PP tinga la poca vergonya de parlar de Serelles quan ells ens han creat eixe desgavell és d’un cinisme incomprensible i demostra que canviar han canviat poc, són els de sempre. D’altra banda, que Guanyar Alcoi compare el recurs d’una empresa que molt improbablement podria arribar a costar 5000 euros amb el Bulevard del Partit Popular és vergonyós. Una volta més embruten la campanya electoral atacant la honradesa i responsabilitat d’un govern, que hem demostrat, dia a dia, al llarg de més de 8 anys. Guanyar no ha sigut capaç de liderar l’oposició ni d’acordar res amb cap altre partit però ens dóna lliçons a tots abans ni tan sols de mirar-se els expedients».