La principal fortalesa d’Alcoi sou vosaltres, la seua gent. El sentiment de pertinença al nostre poble, fonamentat en l’estima a la nostra cultura i entorn, està present en el dia a dia de tots i totes nosaltres.

Som una ciutat viva en molts vessant: el cultural, l’associatiu, l’esportiu, l’educatiu, el festiu, el solidari. I això és gràcies a la vostra participació i col·laboració. Tenim la capacitat de lluitar pel que volem, de reinventar-nos.

Per a caminar cap a la ciutat que podem ser, necessitem un govern fort i ampli, que compte amb moltes mans i caps treballant per Alcoi i per les alcoianes i alcoians.

Perquè hem de construir una ciutat que pose la vida en el centre. Que tinga cura d’infants, joves i grans. Un Alcoi sostenible, que coopere amb la comarca per reimpulsar el comerç local, l’agricultura ecològica i la indústria. Que facilite l’accés a la vivenda. Un Alcoi que garantisca l’accessibilitat universal i la cultura per a tots. Que done suport a l’esport base i adaptat. Una ciutat educadora.

Una ciutat on poder desenvolupar els nostres projectes de vida.

I per a fer-ho, com deia Claudio Napoleoni, la política xicoteta l’hem de pensar gran. Perquè governar va més enllà de gestionar. Governar significa transformar. Amb decisions valentes. Amb gent valenta. Per millorar aquesta ciutat que ens estimen incondicionalment. Fer altres coses i d’una altra forma. Amb vosaltres.

El diumenge decidim amb qui i com avança Alcoi. Si ho fa amb totes nosaltres, amb tots i totes o no. A l’abril, Unidas Podemos va ser segona força a la nostra ciutat. Aquest diumenge 26 de maig, omplim les urnes de morat

Aquest diumenge pensa que sí que es pot. Que junts i juntes podem. Que també a Alcoi la història l’escrius tu.

Naiara Davó Bernabeu
Candidata a l’Alcaldia d’Alcoi per Podem