La Fira Andalusa es prepara ja per una nova edició, serà la seua sisena celebració en la ciutat d’Alcoi i tindrà lloc des del dijous 13 al diumenge 16 de juny on estan situades les aules verdes, al principi de l’Avinguda de la Hispanitat. Com sempre, amb la col·laboració de la Casa d’Andalusia així com altres entitats i negocis d’hostaleria que es traslladen fins al recinte per oferir beguda i plats andalusos.

L’obertura del recinte serà el dijous 13 de juny a a les 20.00 hores però la inauguració oficial està prevista per al divendres a les 20.30 hores. Durant quatre dies, el barri de la Zona Nord tornarà a acollir aquest esdeveniment on la música, el ball i la gastronomia es donen la mà per celebrar eixa llarga tradició andalusa que té la nostra ciutat.

Com és habitual, al llarg de quatre dies, i a banda de degustar eixos plats tan típics del sud d’Espanya també se celebrarà el concurs de tapes, el concurs de Sevillanes o diferents actuacions, sempre relacionades amb la Comunitat Andalusa i les seues tradicions. També es contarà amb la presència d’atraccions per als més menuts, tot a preus populars.

Raül Llopis, regidor de Festes, convida als alcoians a gaudir, un any més, un esdeveniment molt consolidat a la vida social d’Alcoi: «En poc més de dues setmanes, del dijous 13 al diumenge 16 de juny, Alcoi tornarà a celebrar la seua fira andalusa per sisena vegada. Es tracta ja d’una cita social més del nostre calendari , situada al barri de la Zona Nord que sempre l’ha acollit amb entusiasme».