La plataforma ciutadana Guanyar Alcoi ha convocat una assemblea oberta per fer una valoració dels resultats de les eleccions municipals realitzades el 26 de maig de 2019 i que li van atorgar 2 escons a Guanyar Alcoi i obtenint més de 2.200 vots.

Guanyar Alcoi, seguint els principis de funcionament, ha organitzat un debat obert per fer una valoració dels resultats de les eleccions municipals i, en segon lloc, per començar a construir l’estratègia de la plataforma i del nou grup municipal. L’assemblea es realitzarà al Club Amics de la UNESCO, el pròxim dimecres 5 de juny a les 19.30 h. Sandra Obiol, nova regidora de Guanyar Alcoi, ja va declarar als mitjans de comunicació durant la nit electoral que “els resultats no són els que ens hagueren agradat, perquè volíem guanyar, no obstant això, estar a l’Ajuntament ens permetrà lluitar pels drets de les persones i per les seues necessitats. Per tant no desaprofitarem ni una oportunitat, fent-ho des de la política institucional però també als carrers”.

Des de la plataforma ciutadana s’anima als veïns i veïnes d’Alcoi a acudir a l’assemblea perquè puguen expressar la seua opinió respecte als resultats i es puga obrir un debat transparent de com ha d’encarar Guanyar Alcoi el seu futur pròxim per crear, pas a pas, una majoria social sòlida.

L’ordre del dia serà el següent:
1- Valoració dels resultats electorals
2- Estratègia postelectoral
3- Debat obert