El món teatral valencià es reuneix en la Mostra d’Alcoi, que enguany celebra la XXIX edició, per a debatre sobre l’estat de les arts escèniques valencianes i per a planificar-ne el futur immediat.

La Mostra reuneix en la seua programació vint-i-set funcions en sala i en carrer, la majoria procedents del territori valencià, però també de Catalunya, Andalusia, Madrid i Galícia. Els espectacles es podran veure als set espais escènics de la ciutat: el Centre Cultural, el Teatre Principal, el Teatre Calderón, el Teatre Salesians, la plaça de Dins, el passeig de Cervantes i, com a novetat, el nou espai cultural d’Alcoi, l’IVAM CADA Alcoi.

Un any més, la Mostra es converteix en la indispensable fira de les arts escèniques del territori valencià, amb una programació que conjuga els grans noms amb el teatre més emergent, el teatre de sala i el de carrer, el de text i el teatre per a tots els públics.

A més, la Mostra d’Alcoi celebra també diferents sessions de treball com la presentació de l’informe del Circuit Cultural Valencià 2018, la presentació de les publicacions de l’Institut Valencià de Cultura o l’avançament dels projectes de producció de la Generalitat a través de l’IVC per a la temporada 2019-2020.

Finalment, en la Mostra també tenen lloc la celebració de l’assemblea d’entitats, socis i sòcies de la Xarxa Alcover de Teatres o la presentació de la publicació ‘Creació escènica a València avui. – feminismes, memòria, migracions i classes’, obra de Carolina Gimeno.

Pots consultar tota la programació de l’event aci.