La regidoria d’Esports ha organitzat la Segona Edició de l’Olimpiada Escolar ‘EPI, per a tot l’alumnat d’Alcoi que estiga cursant sisé de primaria. És hui dimecres 5 de juny i té lloc des de les 9.00 del matí fins les 14.00 hores en el Poliesportiu Francisco Laporta.

«Les Olimpiades Escolars suposen una cloenda de l’EPI, l’Escola Poliesportiva d’Iniciació, de l’alumnat que finalitza l’educació primària. En aquesta jornada participen en proves de tots aquests esports que han practicat al llarg d’aquest cicle educatiu. Volem destacar que és una jornada de participació i convivència», ha explicat el regidor d’Esports, Alberto Belda.

Participen un total de 629 joves d’11 centres educatius, augmentant el nombre de l’any passat que va ser 553. Per centres educatius participen un total de 56 estudiants de La Salle, 56 de CEIP Miguel Hernández, 38 de La Presentación, 47 del CEIP Sant Vicent, 53 de José Arnauda, 47 de Sagrada Família, 50 de San Vicente de Paúl, 69 del CEIP El Romeral, 47 de Salesianos San Vi cente Ferrer, 42 del CEIP Horta Major, 26 de Salesianos Juan XXIII i 98 de Sant Roc.

El dia està dividit en dos blocs de diferents esports. Un per a esports individuals i l’altre per a esports col·lectius. Respecte als esports individuals hi ha: Proves de atletisme (50 metres llisos, 50 metres tanques i 400 metres), Judo, Gimnàstica artística i Orientació. Els esports col·lectius són: Colpbol, Korfball, Goalball i Raspall.
La meitat dels alumnes comencen pel Bloc 1 i l’altre pel Bloc 2, al passar la primera hora i mitja es fa una parada per a esmorzar i a la tornada a l’activitat canviaran de Bloc.