Podem començarà la seua primera legislatura a l’Ajuntament amb 2.400 vots i 2 regidors. I abans de fer-ho (fins el 15 de juny no es conformarà la nova Corporació) convoca aquest divendres 7 de juny, a les 19 hores i 30minuts, en la seua seu de Pintor Cabrera 21, una assemblea oberta per analitzar els resultats electorals i marcar el full de ruta de la nova legislatura.

Naiara Davó, Secretaria General de Podem Alcoi afirma «que iniciem aquest camí amb la força i la confiança que ens han donat els alcoians i alcoianes, per lluitar i defensar, des de la institució i des del carrer, que la nostra proposta de ciutat és útil per a Alcoi. »

La Secretària General de Podem Alcoi, conclou, que «per primera vegada Podem Alcoi comptarà amb dos veus en la institució. I conscients que som una força imprescindible per a millorar el dia a dia de la gent, tenim la responsabilitat i la obligació de vetlar pels drets de les veïnes i veïns i  d’anar eixamplant aquest projecte »