Durant tot el mes de juliol, a partir de les 11.30 h, de dilluns a divendres, la Biblioteca Tirisiti oferirà un ampli ventall d’activitats al voltant del món de la lectura, amb contacontes, tallers, jocs i molt més. Tot i que cada dia hi haurà una activitat diferent, totes elles s’han articulat al voltant de tres eixos temàtics a desenvolupar al llarg del mes: el reciclatge, la música i la ciència. Les activitats són per famílies amb xiquetes i xiquets des de 3 anys fins a 10 acompanyats.

Amb aquestes activitats, l’Ajuntament d’Alcoi continua amb la tasca de la Biblioteca Tirisiti com a centre més enllà de la “biblioteca tradicional”, amb els objectius de fomentar l’hàbit lector dels xiquets i xiquetes.
Com a nou espai de lectura, aquesta biblioteca pretén afavorir l’apropament afectiu i intel·lectual a la lectura, col·laborar amb les famílies en el desenvolupament dels hàbits lectors, desenvolupar estratègies i activitats d’animació a la lectura per a potenciar la creativitat i imaginació dels xiquets i xiquetes i dinamitzar la lectura amb activitats lúdiques, més enllà del rol tradicional de centre educador.

El regidor de Cultural, Raül Llopis, explica: «Des de la seua inauguració, la biblioteca infantil de Tirisiti ha apostat per ser una biblioteca adaptada al seu temps, tant en la seua concepció, fons bibliogràfic com activitats, pensant de del punt de vista de les xiquetes i xiquets alcoians i les seues famílies. El resultat d’aquesta nova visió han sigut molt positiu tant en dades de visitants com en la valoració que ens han fet moltes famílies, per això, donem un pas més amb aquesta nova proposta per a que, el mes de juliol, les menudes i menuts tinguen opcions enriquidores durant les seues vacances».

Cartell