Aquesta vesprada, a les 19.30 hores, hi haurà una concentració pels  «drets i llibertats» de les persones LGTBI a la porta de l’Ajuntament d’Alcoi, organitzada pel col·lectiu LGTBI Mariola amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi. Hui se celebra a tot el món el Dia Internacional de l’Orgull LTBI i l’Ajuntament d’Alcoi s’ha sumat col·locant la senyera multicolor, representativa d’aquest col·lectiu, al balcó de la casa Consistorial, i donant suport a la concentració d’aquesta vesprada. 

Tal com afirma, la regidora d’Igualtat, Aranza de Gracia, «hui se celebra en tot el món el dia de l’orgull LGTBI, una reivindicació inclusiva que pretén defensar els drets i les llibertats d’un col·lectiu social. Al costat de totes aquestes persones, com no podia ser d’altra manera, està la regidoria per a seguir reivindicant la igualtat, les conquestes socials aconseguides i la llibertat personal de ser com cadascú se sent i estimar, obertament, a la persona que cadascú considere estimar».