L’ajuntament d’Alcoi a través de les regidories d’Esports i Cultura presenta algunes de les iniciatives que portaran avant els pròxims mesos, abans que en la setmana vinent es presente la programació completa d’activitats de l’estiu.

Les tres piscines municipals d’Alcoi, és a dir; José Trenzano Alós, Caramanxel Juan Agudo Garat i Batoi obriran les seues portes de forma gratuïta per a totes les persones majors de 65 anys els dilluns durant els mesos de setembre i agost.

També hi haurà activitats per al públic més jove en la piscina José Trenzano Alós, quatre dijous, en concret els dies 4, 11 i 25 de juliol i el 8 d’agost. Els menors de 16 anys tindran entrada gratuïta i hi haurà activitats infantils amb inflables en la piscina.

«Repetim unes activitats que any rere any estan sent un èxit, per a nosaltres que les persones de la nostra ciutat puguen tindre oci a l’estiu és molt important i any rere any realitzem diferents inversions per a millorar les piscines municipals. Tot això unit a les tarifes i la implantació de bons que creem, ha produït un considerable augment d’usuaris en les últimes temporades. Convidem a tots els alcoians a gaudir de l’oferta lúdica, esportiva i d’oci que hem preparat per a les 3 piscines municipals de la ciutat», ha destacat el regidor d’Esports, Miguel Juan Reig.