El Grup Municipal de Podem a l’Ajuntament d’Alcoi, demanarà al proper plenari del 5 de juliol que s’avance en la redacció del nou Pla d’Igualtat.

Com afirma Cristian Santiago, regidor de Podem, «volem posar la vida al centre de les polítiques públiques. Totes les vides. Per això, des de Podem estem convençudes que és indispensable que totes les polítiques públiques tinguen perspectiva de gènere. I, d’aquesta manera, tindre en compte les necessitats de les dones, de les persones LGTBI, amb diversitat funcional, la gent gran, la infància i les necessitats de tots els grups socials en general».

Cristian Santiago conclou que, «la igualtat és un eix fonamental de legislatura per a Podem. Per aquest motiu, entenem que tindre un Pla d’Igualtat actualitzat, entre d’altres mesures, té que ser una prioritat immediata del Govern Municipal».