El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació juntament amb les empreses Lokimica i Heligrafics han realitzat del 24 al 30 de juny a Alcoi un curs de formació “Servei de coordinació, observació, anàlisi i planificació per a la lluita contra incendis forestals”.

En aquest curs han desenvolupat de forma pràctica labors de gestió i informació entre els mitjans aeris i els vehicles de coordinació. En concret, han tractat de posar en pràctica la coordinació tècnica i operativa dels 4 avions de Coordinació i observació (ACOS), les 7 unitats mòbils d’anàlisis i planificació (UMAP) i els 4 RPAs (Remote Piloted Aircrafs –DRONS-) dels quals disposa aquest Ministeri per a tot el territori nacional.

El regidor de Transició Ecològica i Protecció Civil, Jordi Silvestre, va visitar aquest curs del Ministeri en el qual va estar present l’empresa Heligràfics Fotogrametria SL, empresa de base tecnologia fundada en 2005 amb un gran nombre d’alcoians en la seua plantilla i que té al Ministeri com un dels seus clients.

Curs Ministeri

Curs Ministeri

Curs Ministeri