Les tres piscines municipals d’Alcoi han acollit durant la seua primera quinzena d’activitat a 9.968 persones, millorant les xifres de l’any anterior en 317. La que major nombre de visites ha rebut és la piscina municipal José Trenzano, amb 4.770, seguida per la del Poliesportiu de Caramanxel Juan Agudo Garat, amb 3.542, i la del Poliesportiu de Batoi, amb 1.656 persones. Dins de la xifra total es comptabilitzen també els 1.490 bons de temporada, la venda dels quals s’ha incrementat en 242 respecte a la campanya anterior. Per franges d’edat les persones de 6 a 16 anys constitueixen la franja d’edat més nombrosa, amb 4.325.

Recordem que aquest és el segon any en què les tres piscines municipals han obert alhora, ja que anteriorment s’obrien de manera esglaonada al llarg de la segona quinzena de juny.
Una de les novetats que presenta el servei enguany es troba en les mesures de seguretat, que han millorat amb la instal·lació de 8 càmeres.

En relació al nombre d’usuaris, recorda el regidor d’Esports, Miguel Juan Reig, que «l’objectiu de l’Ajuntament no és incrementar la xifra d’assistents, ja que aquesta depèn en gran part de la climatologia i no de la inversió que es faça, encara que seguirem millorant aquests espais municipals». El vertader objectiu, continua Reig, «és garantir l’accés a les piscines públiques de propietat municipal al llarg de l’estiu, que les persones usuàries tinguen les màximes comoditats i unes instal·lacions com toca».
Per complir aquests objectius es van crear els bons de temporada que cada any estan tenint més acceptació passant de 992 venuts en 2017 a 1242 en 2018 i 1490 en 2019.
També es fan diverses activitats, com les que s’han dut hui endavant per al públic més jove en la piscina José Trenzano Alós. Els menors de 16 anys han tingut entrada gratuïta i han gaudit d’activitats infantils amb inflables en la piscina. Les activitats i l’entrada gratuïta per aquest tram d’edat es repetiran els dijous 11 i 25 de juliol i el 8 d’agost.
Recordem que les tres piscines municipals d’Alcoi, és a dir; José Trenzano Alós, Caramanxel Juan Agudo Garat i Batoi obrin les seues portes de forma gratuïta per a totes les persones majors de 65 anys tots els dilluns de juliol i agost.

Piscina municipal

Piscina municipal