Podem proposarà al proper plenari 5 de juliol la creació d’una xarxa de col·laboració que facilite reduir el malbaratament del menjar excedent a Alcoi.
Amb aquesta proposta, Podem, pretén que les administracions públiques coordinen i eviten el malbaratament d’aliments de la nostra ciutat. A través de la creació d’una xarxa de col·laboració entre superfícies comercials alimentàries, hostaleria i Ajuntament que evite la pèrdua de menjar en bones condicions. I creant una infraestructura de preparació, emmagatzematge i repartiment del menjar excedent.

Segons afirma Cristian Santiago, Portaveu de Podem a l’Ajuntament d’Alcoi, «és imperdonable que a dia de hui es llence a la brossa tant de menjar excedent amb els mitjans i recursos que disposem des de les administracions públiques, per no poder donar-li eixida. Per això des de Podem proposarem al proper plenari, la creació d’una xarxa de col·laboració que facilite reduir al màxim, que el menjar en bon estat acabe en la brossa.»

«Sobretot quan tenim gent a la nostra ciutat que li costa arribar a final de mes» conclou Cristian Santiago Portaveu de Podem a l’Ajuntament d’Alcoi.