Anar a les festes de pobles veïns és una de les possibilitats que tenen els joves alcoians, de nou aquest estiu, gràcies al Bus de la Festa. Un servei que ja porta diversos anys en funcionament i que, durant les vacances estivals, ofereix la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi amb bona acceptació per part dels joves de la ciutat. Enguany, es pot triar entre dues eixides, una a Benimarfull i l’altra a Gaianes, totes elles amb un preu de 4 euros, anada i tornada, per a joves menors de 25 anys i de 4,40 per als que tinguen més de 25 anys.
La venda comença el 8 de juliol fins al 30 d’agost i serà al Carrer Major, 10 primera planta i com ve essent habitual, els joves poden adquirir els tiquets per a les dues eixides del Bus en una sola visita i el pagament s’haurà d’efectuar amb targeta bancària. No es podran comprar els tiquets a l’autobús.

Els horaris per anar són 22.30, 23.30 i 00.30 i les tornades són a les 4.30, 5.30 i 6.30. I les parades que farà l’autobús, tant a l’anada com a la tornada, seran al C.C. Alçamora, a l’Alameda (enfront de El Teix) i a Joan Gil-Albert (enfront de l’estació d’autobusos).

Poden optar a fer ús del «Bus de la festa» aquells joves majors de 16 anys (els nascuts al 2003), i els que no arriben a aquesta edat, requeriran autorització.

María Baca, regidora de Joventut, destaca que el Bus de la Festa «és un servei consolidat que ha anat adaptant-se any rere any a les necessitats dels joves de la ciutat tant en horaris com en destinacions». I afegeix: «Tots sabem també que les necessitats del col·lectiu jove canvien amb el temps i en pocs anys, hi ha nous costums o noves formes d’oci a les que cal donar resposta per això, una vegada acabada la temporada, sempre consultem amb els mateixos usuaris si el servei s’adapta a les seues necessitats».

CARTELL