«Toni Francés, alcalde d’Alcoi, ha estat triat per tots els regidors socialistes de la comarca com al seu representant en Diputació i ha segut triat en els vots de poblacions de molts habitants i de poblacions de menys habitants, per tant representa perfectament a tota la comarca i defendrà com ha fet en aquesta última legislatura els interessos de tos els pobles de la nostra comarca», indica Jordi Martínez, secretari general del PSPV-PSOE en Alcoi.

Des de Diputació, Francés ha aconseguit finançaments per als nostres pobles com 300.000 euros per a la passarel·la de la Via Verda de Cocentaina. També va defensar que es destinaren 427.000 euros per a ampliar les instal·lacions esportives a Muro d’Alcoi.

Toni Francés també va plantejar una esmena en Diputació perquè tots els pobles que es van veure afectats pel temporal de 2016 i principis de 2017 foren compensats per l’import total de les inversions que havien fet i no només en un 33% com plantejava el PP. Aquesta proposta va ser aprovada per unanimitat, va suposar un increment de la inversió a la nostra comarca de més d’1.700.000 euros passant dels 720.000 euros inicialment proposats pel PP als 2,5 milions gràcies a la proposta del PSPV.

“Francés com diputat provincial i alcalde d’Alcoi, treballa per a tots els pobles de la comarca i per Alcoi, i que aquesta feina ja s’ha materialitzat amb el suport de la Diputació per a projectes importantíssims com Smart City o el Parc Tecnològic de Rodes” destaquen al PSOE.

“A més, Diputació ha aprovat plans per sufragar les reparacions de camins municipals, zones verdes, el foment d’activitats i en valencià i moltes altres propostes que han estat iniciatives socialistes. També es va treballar per aconseguir 2.824.000 euros de la Diputació d’Alacant del Fons de Cooperació provincial per als 32 municipis de les comarques de l’Alcoià i el Comtat”, insisteixen des del PSOE. Amb aquests diners, els ajuntaments poden contractar per fer diferents millores com per exemple obres al clavegueram, treballs relacionats amb residus o enllumenat, millora del medi ambient, promoció turística, seguretat i ordre públic, o fins i tot investigació científica.