La regidora de Compromís, Elisa Guillem declara «hem confirmat amb documents del mateix Ajuntament d’Alcoi, que la conselleria no ha pogut acceptar l’obra del CEEM perquè els de Toni Francés han incomplit, tal com vam denunciar la setmana passada».

La regidora ha tingut accés aquesta setmana a l’expedient en l’Ajuntament d’Alcoi del CEEM «A l’expedient vam confirmar que des de 2017 la Conselleria ha estat requerint informació i modificacions a l’edifici, el govern de Toni Francés ha anat endarrerint aquests requeriments, fent impossible que la Generalitat puga fer-se càrrec de l’apertura de l’edifici. Els 21 requeriments de la Conselleria estàvem pressupostats en 88.000 €, i a hores d’ara l’Ajuntament sols ha invertit vora el 50% del necessari».

«Entre els 11 punts que queden pendents de finalitzar per part de l’Ajuntament hi ha: la protecció dels talussos, problemes d’accessibilitat i els Screenblock, o com diu el Sr. Martínez «les cortines», que és un sistema d’alta resistència en protecció solar, òptim per a grans superfícies i alternatiu a les persianes, donades les excel·lents prestacions tèrmiques, acústiques i estanquitat de l’aire. És a dir, un sistema de protecció de les finestres car però aïllant, que permetrà un ús més eficient i ecològic tant de la llum, com del sistema de calefacció/aire condicionat i que millora la qualitat de vida de les persones», diuen des de Compromís.

Per a la regidora «No entenem, si aquest expedient pot ser consultat per qualsevol membre de la corporació municipal, perquè el regidor Martínez declara que faltem a la veritat, quan l’expedient suposem ell també l’haurà consultat. La realitat és obstinada i aquest expedient no fa més que confirmar el que denunciàvem la setmana passada, paraula per paraula. Després d’estudiar aquest document podem concloure que la regidoria no ha fet els tràmits corresponents requerits per la Conselleria, i que el regidor Jordi Martínez ha faltat a la veritat públicament».

«A hores d’ara podem afirmar que el CEEM no està obert per la deixadesa del govern socialista alcoià, estem cansats de ‘cortines’ de fum i de tirar la pilota a la teulada de l’altre en temes tan importants i seriosos» finalitza Elisa Guillem.