Es ‘We Are Not Brothers’, reconegut grup de  música electrònica alcoià va tancar ahir per la vesprada el cicle “Corrents Alternes”, una proposta oferida des de l’ajuntament d’Alcoi per a diversificar encara més la densa oferta cultural de la nostra ciutat, i que s’ha celebat a l’IVAM CADA Alcoi.

El cicle va començar el passat 24 de maig amb l’actuació de Jaime Pantaleón, figura indispensable per a entendre el sorgiment del post rock a Espanya i que va formar part de 12 Twelve, probablement la primera gran banda instrumental de l’Estat. El 24 de juny va arribar a Alcoi, dins d’aquest cicle una de les 5 actuacions a Espanya de Niebla, el duo format per Ignacio Córdoba i Fernando Junquera “Negro”.

Ahir, va finalitzar el cicle amb la banda de música electrònica post-industrial d’Alcoi. ‘We Are Not Brothers’, en el seu format de banda completa, que va servir de calfament per a la seua agenda estival plena de projectes i concerts.

 

We Are Not Brothers