En resposta a la carta publicada recentment pel cap del servei d’urgències de l’Hospital Comarcal Verge dels Lliris, Compromís ha proposat als grups municipals un front comú per millorar els serveis d’urgències alcoians.

Per al regidor Màrius Ivorra «Totes i tots hem assistit aquest cap de setmana a una de les notícies més tristes i vergonyoses que ha viscut la nostra ciutat. Que el cap de departament d’urgències haja dimitit és sols la punta de l’iceberg dels problemes que el nostre hospital pateix. Les cues d’espera de huit hores, que molts ja hem patit, la manca patent de personal, on dues persones fan la feina de sis, és un absolut abús».

En opinió de Màrius Ivorra «ens estem acostumant que els sanitaris facen vagues i queixes i hem hagut d’esperar al fet que una persona renuncie al seu lloc de treball per tal de fer palesa l’emergència de la situació. Cal ser meticulós, ja que no només parlem dels llocs de treball dels sanitaris, parlem també de les vides dels malalts, ateses cada vegada per menys personal i més cansat».

«No podem utilitzar els residents com a mà d’obra barata aquests estan formant-se. El col·lapse és més que evident i l’abandó del servei d’urgència, una realitat que totes i tots els alcoians/es coneixen», asseguren.

A Compromís esperen que aquest front comú dels grups municipals, siga capaç de pal·liar les deficiències dels nostres Serveis d’Urgències.