La passada setmana va tindre lloc una nova sessió plenària del Consell de Cultura d’Alcoi, presidida per l’alcalde, Toni Francés. La sessió va aprofitar per a tractar diversos temes: canvis de components, projectes, informe del regidor i es va convidar als participants a fer la proposta de candidatures per als premis 9 d’Octubre.

El Consell va modificar els seus components polítics després de les eleccions municipals. Hi ha canvis en algunes formacions i la incorporació d’altres.
També van tractar tots els projectes ja aprovats i que s’havien treballat en les comissions. En setembre ja s’anunciaran els projectes que es duran a terme a través de les comissions del Consell de Cultura.

El regidor de Cultura, Raül Llopis, va exposar un informe de les accions , activitats i treballs duts endavant i farà aquesta setmana una reunió amb cada comissió per tractar els temes competents de cadascuna per separat.

Finalment es va emplaçar a inicis de setembre a les comissions i grups polítics perquè presenten els seus candidats, als premis 9 d’Octubre tant en la categoria de guardó individual com en la de col·lectiu.

«Hi ha projectes molt innovadors i atractius que veuran la llum en setembre-octubre. Són propostes de totes les comissions i tots els seus components, tant a títol personal com de col·lectius culturals i socials de la ciutat. Des del nostre Govern demostrem que la Cultura és de tots i per a tots, amb un òrgan de participació que dóna veu a tota la ciutadania», conclou el regidor de Cultura, Raül Llopis.