El Grup Municipal de Podem a l’Ajuntament d’Alcoi ha proposat, al plenari d’ahir dijous 18 juliol, la millora de la seguretat vial del Carrer Mestre José Ribera Montes.

Una proposta que pretén millorar la seguretat vial del Carrer Mestre José Ribera Montes a través de nova senyalística vertical i pas de vianants que obligue a moderar la velocitat dels vehicles i facilite creuar la via a la ciutadania. Ja que, a hores d’ara, no existeix cap pas de vianants entre la cantonada del Carrer Murillo amb el Carrer Castalla fins al Carrer Gregori Casasempere Juan. D’altra banda, la formació morada entén que «això es fa més necessari encara tenint en compte que és una zona envoltada per dos col·legis».

Com afirma Aarón Ferrándiz, regidor de Podem, «Després d’escoltar la preocupació dels veïns i veïnes de la zona, entenem que és fa necessari millorar i garantir la seguretat vial d’eixe carrer. Sobretot ara que estan executant-se els treballs de construcció del vial, per a ciclistes i vianants, Batoi – Cocentaina, i pot provocar un increment considerable de vehicles al desviar-los per eixe carrer».