El Partit Popular demana al Govern socialista d’Alcoi que substituïsca de manera immediata el mobiliari instal·lat en el nou carrer Entença a causa dels inconvenients que presenten.

“La decisió de triar aquest tipus de mobiliari ha sigut totalment desafortunada” ha manifestat la regidora popular Lirios García, qui afig “sense entrar en temes estètics de si ens agrada més un disseny o un altre, és evident que la funcionalitat dels elements instal·lats ha sigut un desastre”.

Els bancs instal·lats al carrer *Entenza estan sempre bruts, a més encara podent ser utilitzats, la majoria no tenen respatler i representen un problema de seguretat en estar al costat de la calçada.

Quant a les jardineres instal·lades, la regidora no comprén com un carrer que en teoria és “intel·ligent” no tinga previst cap sistema de reg. «La conseqüència és que les plantes s’han assecat. D’altra banda, les papereres s’utilitzen com a contenidors, podent veure bosses de fem depositats en els mateixos a qualsevol hora del dia», critica.

De la mateixa manera, recorda que  s’han instal·lat pantalles tàctils que encara no han arribat a funcionar i ja han patit actes vandàlics: estan arrancat els cables previstos per a realitzar la càrrega de telèfons mòbils.

“Per imatge de la ciutat i per necessitat dels veïns, el Govern socialista d’Antonio Francés ha de fer marxa enrere immediatament i procedir a la substitució del mobiliari urbà instal·lat, era blanc, ara és color brutícia” explica la regidora Lirios García. L’edil assenyala que el contracte d’obra ofereix marge per a reposar el mobiliari sense que represente major cost per a l’Ajuntament.

Entença