La regidora de Compromís, Elisa Guillem ha declarat que «el jardí que l’ajuntament va habilitar com a parc per a mascotes fa 18 mesos en la zona del forn morú al centre es troba en complet abandó i en condicions no aptes per al seu ús».

«Està clar que la prioritat del govern ha estat inaugurar obres, però una vegada inaugurades, l’oblit des del govern fa la resta. Ja varem denunciar al passat plenari que la gran majoria de les plantes instal·lades al nou i intel·ligent carrer Entença van morir per falta d’aigua, qui anava a pensar que feia falta regar!!!! Sembla que la planificació del carrer no va ser tan intel·ligent com ens han venut, perquè les plantes han durat un parell de mesos», afegeix.

«Pel que fa al parc del forn morú, les males herbes impedeixen l’ús dels bancs, i de part de la zona enjardinada, hi ha 5 arbres que han mort, i el reg ha desaparegut. Pensem que fer obres sense planificar el manteniment posterior és malbaratar els diners públics, cal fer un manteniment adequat des de l’endemà d’inaugurar, perquè de no ser així les despeses de reposició o reparació s’incrementen. Recordem el colorista Pont de Sant Jordi, on no hi ha setmana que funcionen correctament les llums dels separadors», conclou.