La regidora del Partit Popular al l’ajuntament d’Alcoi, Lirios García, ha mostrat la seua confiança en què l’Ajuntament d’Alcoi esmene el problema que assegura ha detectat pel Ministeri de Foment per a finalitzar l’obra de Entença.

El Govern municipal del Partit Socialista va incloure la reurbanització del carrer Entença en el programa EDUSI, dins dels objectius per a la “Millora de l’eficiència energètica i augment de l’energia renovable de les àrees urbanes”.

Sobre aquest tema, el PP assegura que el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública va comunicar a l’Ajuntament d’Alcoi la “falta de coherència entre els objectius a aconseguir” i el projecte. Situació que provoca la reavaluació de la proposta pel que de moment no cap en la convocatòria.

“En aquests moments, des de l’Ajuntament s’intentarà enquadrar l’obra dins d’un altre dels objectius de l’Estratègia DUSI” ha manifestat la regidora popular, qui afig “esperem que s’aconseguisca i finalment se’ns pague la part de l’obra, d’una altra manera els alcoians s’hauran de fer càrrec del total de la intervenció”.