El saló de plens de l’Ajuntament d’Alcoi va acollir ahir a la vesprada a l’acte de reconeixement i lliurament de diplomes als esportistes locals que han aconseguit pujar al podi en campionats nacionals o europeus durant la temporada 2018-2019.

L’Alcalde, Toni Francés, acompanyat del regidor d’esports, Miguel Juan Reig, i membres de la Coporació, els va rebre al saló de plens municipals i els va fer entrega d’un diploma d’agraïment. Francés també va aprofitar l’acte per a posar en relleu la importància del seu esforç i compromís, ja que els seus triomfs ajuden a donar a conéixer la pràctica esportiva. Igualment, va destacar l’important paper que tenen al ser exemple de valors per a la resta d’alcoians i alcoianes. I va recalcar, que no obliden tampoc, que les seues competicions també són una promoció de la ciutat, i que amb ells, el nom d’Alcoi arriba a altres llocs, pel que han d’estar molt orgullosos de ser dignes representants de la seua ciutat.