Al ple de juliol de 2018 el gurp municipal de Compromís va preguntar per una fuita d’aigües al camí vell de Madrid, prop de l’Explora. “Des del govern se’ns va respondre que ja estaven realitzant les recerques necessàries per a saber on està localitzada la fuita i que immediatament es procediria a les reparacions pertinents”, asseveren.

“A hores d’ara aquesta fuita d’aigua continua brollant, pels murs del talús del riu prop de l’Explora, pensem que hi ha hagut temps de sobra per a reparar aquesta fuita, però sembla que, o es va realitzar de forma inadequada, o el tema ha quedat a l’oblit. Després de més d’un any aquesta fuita encara no està reparada, i el que ens preocupa és que una fuita tan duradora puga provocar altres problemes al talús del riu. A més dels problemes d’olors i mosquits que crea aquesta aigua envasada”, adverteixen.

Des de Compromís demanen al govern que redoble els esforços per a reparar aquesta fuita, recordant que el problema està més d’un any pendent, i per a evitar possibles problemes amb el talús, que serien molt més costosos i difícils de reparar.