Continuen coneixent-se detalls de la propera Setmana Modernista d’Alcoi. Els esports també seran protagonistes d’aquesta tercera edició. Durant aquestes setmana s’han fet dues presentacions sobre aquest tema.

El diumenge 22 de setembre estarà dedicat a l’esport. Hi haurà una Carrera Pedestre que tindrà l’eixida serà a les 9 del matí des de la plaça d’Espanya. Serà una recreació no competitiva d’una cursa que es va celebrar a la nostra ciutat a l’època. Cal intentar anar amb la indumentària correcta. Col·laboren els 10 clubs d’Atletisme de la ciutat. La Copa d’Alcoi serà per a l’entitat que més participants aporte. Inscripció també serà oberta a la ciutadania fins al 13 de setembre.

Per un altra banda el Club Pilota Alcoi farà una partida en el trinquet de Cova Santa. Aquest carrer compta amb un trinquet, desconegut per a molts alcoians, un dels primers que van existir al País Valencià.

Un esport molt arrelat en aqueixos temps a la nostra ciutat i que recentment s’ha recuperat des del Club de Pilota Alcoi.