Malgrat les denúncies repetides de Compromís, l’última al passat plenari, els abocadors il·legals continuen sent un problema important a la nostra població. Apareixen sense control prop de paratges amb gran afluència, ara és el cas de la Font de la Salut.

En aquest paratge, de camí a la font de la salut, s’ha  trobat un abocador de mobles il·legal, a la vista de tots. “Està clar que una ciutat que vol vendre a l’exterior el turisme natural, ha d’augmentar els esforços de neteja i vigilància, i sancionar aquestes conductes incíviques, que estan fent malbé el patrimoni de totes les alcoianes i alcoians. També cal facilitar amb millors horaris l’ús de l’Ecoparc, com ja vam suggerir al govern en comissions informatives”, diuen des de Compromís.

“La falta d’interés del govern local per la seua eliminació fa que els abocadors il·legals es perpetuen durant dècades, com és el cas del llit del riu, on la nostra formació ja ha tret més de 30 tones de brossa en dos reptes de neteja al mateix punt de la nostra ciutat, i encara requereix altres més que ja estan previstos per a setembre i novembre”, insisteixen.

A Compromís demanen al govern d’Alcoi que augmente la vigilància i sanció d’aquests comportaments incívics, la neteja urgent d’aquest abocador i un pla per eliminar tots els abocadors il·legals del terme municipal.