El dilluns 26 i el dimecres 28 d’agost de 17.30 a 20.00 hores al complex esportiu Eduardo Latorre es realitzarà la segona edició del taller d’Autodefensa Personal Femenina impartit pel psicòleg, integrador social i especialista en arts marcials, Fidel Martínez. A finals de juliol, es va realitzar la primera edició d’aquest curs i donada l’altra demanda de dones interessades, s’ha decidit realitzar una segona edició, de la que queden ja poques places.
El taller que està organitzat pel Centre Dona 24 hores itinerant d’Elda amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi és introductori a la defensa personal i pretén trencar la barrera del contacte físic i demostrar a les dones que són una eina per a la seua pròpia seguretat. Durant les tres jornades es treballaran exercicis que aporten autoconfiança i seguretat personal desenvolupant tècniques com la intuïció, anticipació i capacitat de reacció.
L’objectiu és proporcionar a les dones uns coneixements teòrics i pràctics amb la intenció que siguen conscients que poden defensar-se, creant una sèrie de mecanisme que els proporcionen seguretat per a combatre qualsevol acte de violència. Per apuntar-se al taller es pot telefonar al número 965 53 71 00 Ext 2629 o enviar un correu electrònic a alicialopez@alcoi.org
Aranza de Gracia, regidora d’igualtat, explica: «Es tracta d’un taller centrat en la defensa personal amb tècniques no agressives de fàcil execució per a enfrontar-se a situacions quotidianes que puguen sorgir dia a dia i està especialment indicat per a dones. La gran demanda de la primera edició, ens ha demostrat que hi havia molt interés per aquest tema, i amb aquesta segona edició també hem tingut una molt bona resposta, pel que considerem que la decisió de realitzar el curs per part del Centre Dona 24 hores itinerant d’Elda amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi ha sigut molt encertada».