Podem Alcoi celebra l’anunci del Govern Municipal de plantejar un projecte per a la creació d’un alberg de muntanya a la Font Roja, fet que asseguren coincideix amb una de les seues propostes del programa electoral.

Un nou servei d’allotjament de muntanya que com afirma Aarón Ferrándiz, regidor de Podem «és inexistent fins ara i facilitarà el foment del senderisme i dinamitzarà la zona, tot des d’una perspectiva sostenible, educativa i que tinga cura de l’entorn».

Segons afirma Aarón Ferrándiz, «ens alegra que el Govern Municipal es plantege portar endavant aquesta proposta. Ara esperem i demanem que aquest anunci no es quede en paper mullat i que destinen una partida pressupostària al proper pressupost municipal per a tirar endavant aquest projecte. Des de Podem estarem atents al respecte». A més, manifesta que «considerem que amb la creació d’aquest alberg de muntanya proporcionarem un nou tipus d’allotjament a tots i totes les amants de la natura des d’una perspectiva sostenible en un entorn privilegiat com el nostre».