La tercera edició de la Fira Modernista d’Alcoi està molt a la vora. Després del rotund èxit de les dues úniques edicions dutes a terme, sectors econòmics com l’hostaleria ja noten l’impuls, amb ple a la ciutat per a aqueixes dates.

La regidora de turisme a l’Ajuntament d’Alcoi, Lorena Zamorano, ha presentat la Guia amb tota la programació de la III Fira Modernista d’Alcoi, que tindrà lloc del 13 al 22 de setembre. Una iniciativa d’exaltació cultural i germanor que, després d’un èxit rotund, torna amb una tercera edició per a consolidar-se en la programació anual. La segona convocatòria que ens va tornar a demostrar la gran capacitat de l’associacionisme d’aquesta ciutat, que s’ha organitzat de manera excepcional per aconseguir fer en pocs anys una de les fires amb més renom de la geografia espanyola.

Una il.lusió col.lectiva que aquest any s’ha ampliat i que estem segurs que continuarà creixent amb les pròximes edicions gràcies a la força imparable de les alcoianes i els alcoians, la seua creativitat, capacitat d’organització, il.lusió, vitalitat i entusiasme per continuar innovant.

Visites guiades, tallers, exposicions, menjars solidaris, jornades tècniques, balls, escenificacions històriques, concerts i moltes més, son algunes de les activitats que s’han preparat per a aquesta esperada Setmana Modernista. Enguany  també hi haurà un pregó com a inici de les ativitats del cap de setmana, a càrrec del periodista, Aimar Bretos.

S’esperen moltes visites, especialment de cituats de tradició modernista com Terol, Sueca, Carcaixent o Terrassa. La guia es pot aconseguir en paper a la Turist Info d’Alcoi.

Pots descarregar el programa de la fira en valencià punxat aci, si prefereixes la programació en castellà punxa aci.

Fira Modernista d’Alcoi

Moment de la presentació