L’Ajuntament d’Alcoi, en col·laboració amb el CEEI i el finançament de la Diputació d’Alacant, han organitzat per al pròxim 2 d’octubre la jornada “Networking per a emprenedors”. Aquesta està dirigida a emprenedors portadors d’un projecte empresarial i empreses de recent creació que vulguen ampliar la seua xarxa de contactes i col·laboradors o oferir els seus serveis aconseguint possibles clients.

La jornada arrancarà a les 9.15 hores amb la recepció dels assistents i comptarà amb la participació de Javier Echaleku, qui conduirà la sessió “¿Y yo cómo lo hice? Del fracaso al éxito”. Javier Echaleku és emprenedor, consultor en empreses i formador habitual en diferents programes d’emprenedoria. Ací parlarà sobre com ho va fer ell, dels seus encerts i errors, de les decisions importants a les quals s’ha hagut d’enfrontar i dels problemes que va haver de superar.

El regidor d’Ocupació i Empresa, Alberto Belda, destaca la fructífera col·laboració entre l’ajuntament i el CEEI: “Presentem una nova activitat, una trobada per a crear sinergies entre emprenedors i empreses de nova creació. Al costat de les diferents edicions de “Àgora Activa”, des de l’Ajuntament continuem col·laborant estretament amb el CEEI per a dinamitzar la creació de nous projectes empresarials a la ciutat, així com l’assessorament als de recent creació. És important, continuar conjuminant esforços entre les diferents administracions i serveis dirigits a la creació d’empresa perquè aquells que tinguen un projecte puguen posar-lo en marxa a Alcoi, i que compten amb l’assessorament i recursos necessaris”.

A les 10.30 hores donarà inici l’activitat pròpiament dita de networking. Es tracta d’una dinàmica en la qual els assistents disposaran d’un minut per a compartir amb la resta a què es dediquen, què ofereixen o quines necessitats necessiten cobrir. Això els permetrà conéixer un gran nombre d’emprenedors i empreses de recent creació i d’aquesta manera és possible trobar col·laboradors que, d’alguna forma, els ajuden a tirar avant el seu projecte o resulten ser possibles clients.
La jornada acabarà amb un café-networking per a intercanviar contactes. L’assistència a l’esdeveniment és gratuïta, prèvia inscripció en el portalweb del CEEI Alcoi.