Aquesta mateixa vesprada ha tingut lloc el descobriment del cartell de la ‘III Setmana Modernista d’Alcoi’.

La nostra ciutat sempre anuncia amb un cartell els seus grans esdeveniments, i com no podia ser d’una altra manera, la reeixida setmana de l’època esplendorosa de la nostra ciutat compta amb el seu propi.

Aquest any, el cartell ha sigut obra de ‘Cubicat’, format per Gloria Segura i Ivan Guerola, qui han estat acompanyats al descobriment per l’alcalde Toni Francés, membres de la corporació municipal i familiars de Donya Amalia. Al acte també han participat Grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta amb les seues notes de música tradicional.  Donya Amalia es la figura principal del cartell, i la figura a qui es dedica aquesta Fira Modernista de 2019

Pots descarregar el programa de la fira en valencià punxat aci, si prefereixes la programació en castellà punxa aci.

Moment del descobriment del cartell

Moment del descobriment del cartell

Moment del descobriment del cartell

Moment del descobriment del cartell