Els propers dies 23, 24 i 25 de setembre, tindrà lloc en Àgora el Programa de Excel·lència per a aturats que, impulsat per Isra Garcia, està realitzant-se en 36 ciutats d’Espanya. Aquest Programa d’Excel·lència (PEIG) es presenta com una oportunitat gràcies a la qual moltes persones en situació d’atur coneixeran les habilitats necessaris per poder trobar feina. L’únic requisit imprescindible per poder apuntar-se, a través del web, és estar en situació d’atur. Es tracta d’un programa ininterromput de 3 dies, totalment gratuït.
Isra Garcia, alcoià, especialista en màrqueting, negocis i transformació digital, llança una nova edició del seu Programa d’excel·lència per a aturats (PEIG), un ambiciós projecte la finalitat del qual és ajudar persones desocupades a trobar treball en 60 dies mitjançant la potenciació de les habilitats individuals de cadascun d’ells. Tal i com explica, Isra García: ”és clau l’esforç i involucrar-se al màxim per aprendre i portar a la pràctica tota l’experiència i hàbits professionals que es aprendran i que impulsaran a la majoria d’assistents a trobar feina”.
El programa es va crear en 2017, amb la intenció d’Isra Garcia de d’oferir tots els seus coneixements com consultor per ajudar a 35 persones a trobar feina en 60 dies. En la primera edició, les dades dels organitzadors indiquen que 23 persones van trobar feina, pel que es va aconseguir un 84% d’efectivitat.
Es pot trobar més informació aci.