Aquest mateix matí ha tingut lloc la inauguració de la “III Fira Modernista d’Alcoi”, que ha sigut de nou emplaçada en La Glorieta. Tots els que s’acosten fins a aquest enclavament del centre, trobaran stands de promoció de destinació modernista, amb representació dels ajuntaments d’Alcoi, Terol, Carcaixent, Novelda i Terrassa. També estan presents diferents empreses i associacions.

Visites guiades, tallers, exposicions, menjars solidaris, balls, escenificacions històriques, concerts i moltes més, son algunes de les activitats que s’han preparat per a aquesta esperada Setmana Modernista.

Al següent enllaç pots descarregar la programació completa de la III Fira Modernista d’Alcoi. Al vídeo de capçalera podeu veure la inauguració d’aquesta fira i la cercavila prèvia. A un segon vídeo podeu veure l’ambient de les primeres hores del matí del dissabte a la Fira. A un tercer vídeo podéu veure l’actuació del ballet de Virgina Bolufer a l’escenari de la Glorieta.