El Col·legi Esclaves SCJ d’Alcoi s’ha sumat a la iniciativa de Madres por el Clima, Families for Future Bcn i Teachers for Future-Spain i està duent a terme una sèrie de microaccions on s’està implicant a tota la comunitat educativa. Si ahir es va fer un minut de silenci de tot el centre al pati, hui tant l’alumnat com el professorat han acudit al centre amb una samarreta verda.
D’aquesta manera, si bé ahir amb el silenci es mostrava la repulsa enfront de la degradació contínua i ja preocupant del medi, amb el símbol de la samarreta verda de hui es pretén donar suport i generar actituds positives i d’estima a la natura, al nostre planeta, amb la missió de protegir-lo i conservar-lo, fent tot el possible per deixar-lo en millors condicions de com ho estem trobant.
Al pati del centre s’ha representat un cor que no només indica l’estima que per la Natura hem de tenir, sinó també com nosaltres, les persones, som el cor que bombeja el nostre planeta, així que de nosaltres i de les nostres petites i grans accions, depèn la salut d’aquest. Fem per estimar, protegir i millorar la Terra!
La resta de la setmana es continuaran les accions previstes, amb el visionat d’un vídeo documental sobre els efectes del canvi climàtic en Secundaria i de curtmetratges d’animació sobre aquesta temàtica per a Infantil i Primària, així com la confecció de cartells per a la posterior exposició el divendres que serviran com a cloenda de la Setmana pel Clima.

Moment de la celebració

Moment de la celebració