La setmana del 30 de setembre al 6 d’octubre, Alcoi viurà una setmana on la Cultura Urbana serà protagonista, tant a l’àmbit d’arts plàstiques com a la música. Serà amb la segona edició del Urban Skills, la mostra da cultura urbana surgida l’any passat dels pressupostos participatius i que enguany repeteix.

L’ IVAM CADA Alcoi, serà el centre neuràlgic per a bona parta de les activitats, amb mostres, projeccions i conferències.

A l’àmbit de les arts plàstiques, hi haurà una sèrie d’intervencions murals en diferents punts de la ciutat, arribant pràcticament a tots els barris. Per una banda l’artista Daniel Muñoz, farà un  mural a una de les façanes de l’antic cinema Goya. També es dibuixaran altres murals en l’amfiteatre de la Zona Nord, el Pont de la Petxina, El Romeral i al Centre de Salut de la Zona Alta.

En el camp musical, hi haurà tallers musicals amb Abram, i la tercera edició del ‘Fem Rap’, amb les actuacions de Andrae i Electra, Ly Raina i Zeta-A.

La mostra pretén aglutinar diferents modalitats artístiques i musicals reconegudes dins de l’àmbit de la cultura urbana. Es vol de la mateixa manera arrimar a la ciutadania aquest moviment cultural, així com crear sinergies entre els diferents col·lectius locals vinculats a aquesta forma d’entendre la vida.

En el vídeo de capçalera la regidora de Joventut a l’ajuntament d’Alcoi, Maria Baca; l’artista urbà, Vincent Company; el regidor de Cultura, Raül Llopis,  i Xavi Cortés, de la Fundació Mútua de Levante, ens donen tots els detalls d’aquesta mostra. Teniu també la programació completa del festival aci.

Cartell

Programa IVAM i murals

Planols Murals