Podem, després de reunir-se amb veïns i veïnes de la zona i arreplegar les seves necessitats, presentarà al proper ple del divendres 4 d’octubre una proposta per a millorar la zona de Sant Pancraç.

Cal recordar que la zona té diferents necessitats en matèria de seguretat vial, accessibilitat, manteniment de voreres, parc infantil i calçada o millora del servei de recollida de brossa vinculat a l’increment de contenidors.

Per això, des de Podem presentaran una proposta per a realitzar una adequació integral a la zona – Carrer Sant Pancraç i Doña Amàlia. Així es demana una millora de l’accessibilitat, el manteniment de voreres i calçada i els desperfectes de la zona. També es vol un semàfor de vianants o passarel·la que permeta travessar el Carrer Alacant de forma accessible, segura i propera per anar cap a Santa Rosa. La col·locació de contenidors de cartró i vidre en l’encreuament amb la Beniata i l’adequació i millora del parc infantil.

Per aquests motius el portaveu de Podem a l’Ajuntament d’Alcoi, afirma «que demanarem al proper ple que es solucione com més aviat millor aquesta situació d’abandó de la zona amb un manteniment i millora integral dels carrers Sant Pancraç i Doña Amàlia per a millorar l’accessibilitat, la seguretat vial i crear una zona més amable.»

Cristian Santiago conclou dient «que és obligació de les administracions públiques donar resposta a les necessitats i reivindicacions de la gent facilitant i millorant el seu dia a dia.»