Alcoi presenta la seua programació per a la festivitat del 9 d’Octubre

La regidora d’Informació i Defensa del Ciutadà, Teresa Sanjuán ha presentat la programació de la festivitat del 9 d’Octubre, acompanyada per la tècnica de l’àrea, Elena Roig i el regidor de Cultura, Raül Llopis.

Del 5 al 9 d’octubre, a la Glorieta, estarà instal.lada la tradicional Fira del llibre en valencià, així com de productes tradicionals de la nostra terra. Hi hauran altres activistats com concerts, teatre, tallers, animació i gastronomia. Per altra banda l’Àgora serà l’espai els dies 8 i 9 per a les activitats de col.lectius i associacions. El dissabte 5 per la vesprada hi haurà un Correfocs.

El dimecres día 9, dia dels valencians, vindrà ple d’activitats, amb exhibicions de pilota valenciana i d’esgrima. A banda serà la ceremonia d’entrega dels ‘Premis 9 d’Octubre’ al Teatre Caderón, amb Jordi Raül Verdú i el Club d’Amics de Unesco, com a premiats; un acte que serà presentat per Neus Agulló. La Unió Musical tancarà l’event amb un concert de peces seleccionades per al moment.

Moment de la presentació

Cartell

Moment de la presentació

 

Sobre el autor

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicitat

Coronavirus Alcoi

Publicitat

Vídeos recientes

Cargando…