El Partit Popular d’Alcoi realitzarà un prec en el pròxim Ple Municipal perquè el govern socialista sol·licite al Ministeri de Foment la instal·lació d’enllumenat en l’entrada sud d’Alcoi per l’autovia A-7, així com en el trajecte que transcorre des d’aquesta eixida fins a la Rotonda de la Font Roja.
El 28 d’octubre de 2011 s’obria al trafic la variant del Barranc de la Batalla, l’únic tram pendent de la Comunitat Valenciana de la coneguda com a Autovia del Mediterrani.
En aquells dies no es va poder inaugurar de manera oficial per estar en campanya electoral. “Podria semblar que no ha passat el temps, però han sigut huit anys ja des del dia que deixarem d’estar aïllats, ara volem, a més, ser visibles” ha recordat el regidor popular, Kiko Cantó.
L’entrada sud cap a la nostra ciutat, a diferència d’altres poblacions limítrofes, manca d’il·luminació. Des de l’eixida dels túnels fins a l’arribada a les primeres fàbriques tot el trajecte es realitza a les fosques.
Cantó ha ressaltat la importància de “dotar de la rellevància necessària l’entrada a Alcoi des d’Alacant i augmentar la seguretat del trànsit en una eixida que es troba immediatament després d’un canvi de velocitat i de lluminositat després dels túnels de la Font Roja”.