En el matí del diumenge 29 de setembre, el poblat ibèric del Puig d’Alcoi ha sigut un escenari òptim on un grup d’actors i arqueòlegs han reviscut moments de la història d’aquesta fortificació ibèrica del segle IV abans de Crist. Aquesta activitat convocada pel Museu Arqueològic C. Visedo Moltó d’Alcoi i el Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics, ha registrat un total de 220 assistents en els dos torns de visita a aquest jaciment arqueològic.

La iniciativa s’emmarca en el cicle “10 excursions al voltant d’Alcoi i el seu patrimoni històric i arqueològic”, que en enguany compleix la seua setena edició.Les dues pròximes rutes amb les quals acabarà l’edició d’enguany seran el pròxim 27 d’octubre, on José María Soriano guiarà una ruta urbana que visitarà les esglésies del centre històric d’Alcoi. I el 24 de novembre amb Ramón Molina, expert en patrimoni industrial, que guiarà una ruta de les ximeneres de rajola que singularitzen el paisatge industrial de la ciutat.

Moment de la visita

Moment de la visita