El 30 de setembre i 1 d’octubre va tenir lloc a Sant Carles de la Ràpita un seminari intensiu per a millorar les competències dels comerciants de la nostra ciutat. El GEIS (Generic Expectations Intensive Seminar), realitzat per Josep Alzamora, està inclòs dins del Programa de Competitivitat als Comerços d’Alcoi que es ve impartint a als comerços d’Alcoi interessats, tots els dimecres a l’Àgora, a càrrec d’Alzamora des de principis del 2019.

El principal objectiu d’aquest seminari era millorar en dues sessions intensives, juntament amb comerços d’altres localitats, com Sant Carles de la Ràpita i Benicarló, la precisió en el procés d’escoltar als clients per conéixer les seues expectatives. D’un total de 57 comerciants participant, 32 eren alcoians, demostrant l’alta implicació del comerç local en la innovació i l’excel·lència en el tracte dels seus clients.

Cal recordar que el programa de Competitivitat dels Comerços, organitzat per la regidoria de comerç, que en gener complirà un any, ha comptat amb un alt grau d’acceptació per part del teixit comercial alcoià, i ha aconseguit aprofundir en les necessitats del comerç tradicional en el segle XXI. La regidora de comerç, Vanessa Moltó, destaca la implicació local: «Hem de felicitar els comerciants alcoians implicats en millorar els seus negocis, que porten gairebé un any treballant en el programa de millora de competitivitat. Davant dels reptes que té el comerç tradicional en el segle XXI, a Alcoi tenim comerciants que es formen i treballen intensament per millorar el seu servei i oferir una oferta pròxima i de qualitat a les ciutadanes i ciutadans».