Alcoi acull, des del divendres 4 al diumenge 6 d’octubre, “Ciència en Acción” ,un programa internacional que compleix dues dècades apostant per la divulgació científica i per acostar als joves i al gran públic en general, la importància i la transcendència de la ciència d’una manera divertida.

Per a aquesta gran festa científica s’acostaran fins a la nostra ciutat, científics, alumnes i docents de 10 països de tot el món, disposats a participar, aprendre i gaudir amb experiments i activitats úniques. També els centres docents de la ciutat, i la universitat d’Alacant i el Campus d’Alcoi de la UPV participen, d’una manera o un altre, d’un esdeveniment que se celebra, per primera vegada, a la nostra ciutat, convertint la ciutat dels ponts en capital mundial de la divulgació científica. La XX edició de “Ciència en Acció”, organitzada per l’Ajuntament d’Alcoi i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, compte també amb el suport de moltes altres entitats com el Consell Superior d’Investigacions Científiques, la Reial Societat de Física, la Reial Societat de Química, la Societat de Geologia, la Fundació Lilly, la Fundació Princesa de Girona, la UNED, la Universitat d’Alacant, el Campus d’Alcoi de la UPV, o la Universitat Politècnica de Catalunya.