Recordem que a mitjan juliol el Consell Escolar d’Alcoi va acordar els dies festius locals que van traslladar a Conselleria per a la seua aprovació. Des de Conselleria acaben de comunicar la seua acceptació.
El Consell Escolar Municipal va presentar a la Conselleria d’Educació, tal com vam anunciar el passat mes de juliol, els següents dies festius locals: divendres 14 de febrer, divendres 20 de març i dimarts 28 d’abril de 2020, que serà el dia del Descans. Recordem que les Festes de Moros i Cristians seran 25, 26 i 27 d’abril de 2020. També van sol·licitar que el dilluns de Sant Vicent, 20 d’abril, no fóra festiu en Alcoi i substituir-lo pel dia 24 d’abril, dia dels Músics. Totes aquestes peticions han estat acceptades.

Recordem també que les vacances de Nadal seran des del 23 de desembre de 2019 al 6 de gener de 2020 -ambdós inclosos- i les de Pasqua del 9 al 19 d’abril de 2020, ambdós també inclosos.
Els festius de Conselleria són els dies 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana; 1 de novembre, Festa de Tots Sants; 6 de desembre, Dia de la Constitució; 19 de març, Sant Josep; i 1 de maig, Festa del Treball.