“La cola del futur govern progressista es diu Més Compromís-Més País. Que no hagem vist ja una pujada de les pensions es deu a la incapacitat d’uns altres per a pactar, la clau perquè no governe la dreta, l’antídot contra l’abstenció és Més Compromís-Més País”, ha manifestat el cap de llista al Congrés dels Diputats per la coalició, Ignasi Candela.

Candela i la cap de llista al Senat, Llum Quiñonero, han presentat al casal Ovidi Montllor d’Alcoi la proposta de Més Compromís-Més País per a les eleccions generals del pròxim 10 de novembre.

“No hi haurà un finançament just per al País Valencià sense Més Compromís-Más País, no hi haurà quitació al nostre deute històric com a Andalusia sense Més Compromís-Més País. Açò es tradueix que l’Estat segueix sense pagar-nos el 50% de la despesa en Dependència com marca la llei i seguirem pagant com a rics quan tenim una renda per càpita per sota de la mitjana”, ha aprofundit Candela.

“Hem tingut a l’abast un govern progressista i han demostrat que no saben, que necessiten algun tipus de nexe amb un programa polític possibilista, amb gent que sume i que sàpiga viure en la diferència, dialogue, escolte i acorde”, ha assenyalat Quiñonero.