El Govern Municipal està consensuant amb els veïns de la plaça Benissaidó el projecte de millora d’aquest espai. Estarà redactat a final d’any, s’espera que les obres comencen a l’estiu i que finalitzen abans de l’inici de 2021. Aquesta actuació estarà inclosa en el Pressupost de 2020.

El Centre d’Esports va acollir en la vesprada d’ahir una reunió amb els veïns de la plaça Benissaidó, a la qual van assistir també representants de l’Associació de Veïns de la Zona Nord, l’alcalde, Toni Francés, el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez i la regidora de Democràcia Participativa i Transparència, Teresa Sanjuán.

En aquesta trobada els representants del consistori van recollir les propostes dels veïns que quedaran plasmades en un projecte de reurbanització que suposarà un augment del nombre de zones verdes i un reordenament del trànsit i aparcaments. També milloraran la il·luminació, clavegueram i canonades.

“Hem de destacar el consens i la participació dels veïns, que han fet els seus suggeriments que hem recollit i estaran incloses en aquest projecte que a més d’arreglar un espai que el necessita, millorarà la seua qualitat de vida. Són reivindicacions de fa molt temps que solucionarem, amb un projecte que estarà inclòs en el pròxim pressupost municipal”, ha destacat el Regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez.