Al proper ple del mes de novembre Compromís demanarà l’adaptació del reglament de publicitat institucional suggerit a la passada legislatura per experts en la matèria.

Màrius Ivorra ha declarat «a la passada legislatura vam acordar en el govern la redacció d’un reglament de publicitat institucional, amb la finalitat de racionalitzar la despesa i fer aquesta més justa. De la redacció d’aquest reglament es va encomanar un comité d’experts en mitjans de comunicació aliens a la política. Per descomptat aquest reglament va acabar a un dels calaixos del govern de la ciutat i a hores d’ara el pressupost publicitari es destina arbitràriament a conveniència del PSOE»

«Tornem a exigir l’aplicació d’aquest reglament i demanem al PSOE que l’adapte a la nova llei de contractació de la funció publica- Comenta Ivorra- Aquest reglament busca millorar la forma de realitzar la publicitat institucional i evitar malbarataments partidistes de les despeses publicitaries, i per tant per a tots aquells partits, que defensen la transparència a l’administració, hauria de ser objectiu prioritari. Ens sorprèn el passotisme del PSOE de cara a una mesura que busca clarament un repartiment equitatiu i transparent d’una despesa tant important»

«A Compromís tenim clar que eliminar l’arbitrarietat, o com diu algun membre del govern, la discrecionalitat, és imprescindible en un govern transparent i just. Nosaltres estem preparant varies mesures encaminades a que l’Ajuntament d’Alcoi siga transparent i equitatiu realment i no com ara» finalitza Ivorra.