La Fira de Tots Sants va ser el punt d’arrancada on es va mostrar la imatge d’aquest any. Un any més la regidora de Turisme ha començat la difusió i la promoció d’Alcoi Ciutat del Nadal. Ha editat uns díptics que inclouen tota la programació del Nadal alcoià i també iniciarà la col·locació de publicitat estàtica amb la imatge d’aquest any, una fotografia de Toni Miranda que mostra la innocència de la infància esperant l’arribada dels Reis mentre els patges pugen regals. També destaca la nova enramada pròpia del Nadal.

El primer lloc on es va començar la promoció va ser en la Fira de Tots Sants de Cocentaina, allí es van atendre a 3.762 persones, la majoria de la Comunitat Valenciana, ressaltant 48 de procedència internacional.

El díptic que ja està en la Tourist Info i en tota la xarxa d’aquestes oficines de la nostra Comunitat, inclou tota la programació del Nadal diferenciant distints apartats.

La publicitat estàtica d’Alcoi Ciutat del Nadal ja es pot veure en mupis en un gran nombre de municipis de la costa de la Comunitat Valenciana.

Cartell